Welcome to St Valentino

St Valentino

Apie Mus

apie mus

St. Valentino – vienas pirmųjų itališkos virtuvės restoranų Vilniuje, skaičiuojantis 21 gyvenimo metus, turintis savo istoriją ir ištikimiausių svečių ratą, kurie čia lankosi nuo pirmos atidarymo dienos. Pačioje senamiesčio širdyje laukiame svečių nuo ankstyvų pusryčių iki vėlyvos tradicinės itališkos vakarienės. St. Valentino restoranas didžiuojasi autentiška itališka virtuve, pačių su meile gamintais makaronais, ravioliais ir autentiškais produktais, kurie atkeliauja tiesiai iš Italijos ūkių.

Vieta jums, su istorija

St. Valentino-vienas pirmųjų itališkos virtuvės restoranų Vilniuje, skaičiuojantis jau 21 savo gyvenimo metus. Čia galėsite paskanauti ypatingo skonio patiekalų bei itališkų vynų. Skanus, šviežiai ruoštas maistas, malonus aptarnavimas, restorano interjeras leis Jums pasijusti tarsi saulėtoj Italijoj, smagiai praleisti laiką su draugais ar verslo partneriais. Restoranas teikia banketų, furšetų paslaugas, organizuoja šeimos šventes.

  • KRUASANAS/ CROISSANTS
    3
    with chocolate or apricot filling
  • VARŠKĖS KREMAS SU TRINTOMIS AVIETĖMIS / COTTAGE CHEESE CREAM WITH MASHED RASPBERRIES
    7,50
  • EKOLOGIŠKŲ AVIŽINIŲ DRIBSNIŲ KOŠĖ / ECOLOGICAL OATS FLAKES PORRIDGE
    7,50
    with CHIA seeds, mashed raspberries or maple syrup
  • 5-IŲ GRŪDŲ KOŠĖ / 5 GRAINS PORRIDGE
    7,50
    with mashed raspberries or maple syrup
  • GRIKIŲ KRUOPŲ KOŠĖ / BUCKWHEAT PORRIDGE
    8
    with zucchini, carrots and POACHED egg
  • VARŠKĖTUKAI SU GRIETINĖS IR SVIESTO PADAŽU / CURD CHEESE DUMPLINGS WITH SOUR CREAM AND BUTTER SAUCE, CAN BE FRIED OR BOILED
    9
  • KEPTI VARŠKEČIAI SU GRIETINE IR TRINTOMIS AVIETĖMIS
    9,50
  • "TRAMEZZINI" SUMUŠTINIAI
    with mocarela “di bufala” tomatoes (hot) – 7,50
    with ham and cheese (can be made hot) – 7,50
    with chicken (can be made hot) – 8,00
    with salted salmon – 9,00
  • GRANDE BRUSKETOS
    SU AVOKADAIS, PAŠOT KIAUŠINIAIS, MASAGO IKRAIS IR ŽALIUOJU, CITRININIU OLANDIŠKU PADAŽU / TOAST FOCACCIA WITH AVOCADO, MASAGO CAVIAR, POACHED EGG AND GREEN, LEMON HOLLANDAISE SOUCE. –  13,00

    SU SŪDYTA LAŠIŠA, AVOKADAIS, PAŠOT KIAUŠINIAIS, MASAGO IKRAIS IR ŽALIUOJU, CITRININIU OLANDIŠKU PADAŽU / TOAST FOCACCIA WITH SALTED SALMON, AVOCADO, POACHED EGG, MASAGO CAVIAR AND GREEN, LEMON HOLLANDAISE SOUCE. – 16,50

  • KIAUŠINIENĖ SU ŠONINE / BACON AND EGGS
    9,50
  • „BENEDIKTO“ KIAUŠINIENĖ SU SKRUDINTA DUONELE,TRINTAIS AVOKADAIS IR OLANDIŠKU PADAŽU / “BENEDICT” EGG WITH TOASTED BREAD, MASHED AVOCADO AND HOLLANDAISE SAUCE
    10
    Priedai prie kiaušinienės:

    kepta šoninė – 2,80

    parmos kumpis -4,50

    sūdytos lašišos file su MASAGO ikrais – 5,00

  • ANGLIŠKI PUSRYČIAI KEPTOS ĖRIUKO DEŠRELĖS / ENGLISH BREAKFAST
    14,50
    fried lambs sausage with fried eggs, beans in tomato sauce, fried mushrooms
  • OMLETAS (iš dviejų kiaušinių) be priedų / OMELETTE OF TWO EGGS
    8
    Extra:
    cheese mozzarella – 2
    mushrooms – 2
    green peas with mayonnaise – 2
    vegetables – 2
    spinach – 2
    ham – 2
    PARMA ham – 4
    PANCETTA ham – 2,50
  • LIETINIAI / PANCAKES
    with mashed raspberries (of two) – 8
    with cottage cheese, mashed raspberries (of one) – 7
    with ham and cheese (of one) – 8
  • SPAUSTOS SULTYS 200 ml / FRESH JUICE
    6,90
    oranges, grapefruits, carrots, apples
  • ŽALIEJI KOKTEILIAI / GREEN COCKTAILS
    8
    MANGŲ:
    mangai, melionai, apelsinų sultys, bananai

    SVEIKUOLIŲ:
    špinatai, apelsinų sultys, saulėgrąžų daigai, mangai, bananai

    ŽALIASIS:
    švieži špinatai, šviežios cukinijos, petražolės, kriaušės, melionai

  • KARŠTIEJI GĖRIMAI / HOT DRINKS
    Tea in the pot (black, green, green with ginseng,
    green with jasmines, fruits, herb) – 4,00

    Ginger tea with honey and fresh lemon juice – 5,00

    Sea buckthorn tea – 5,00

    Espresso – 2,80
    Black tea with milk – 3,50
    Cappuccino – 3,90
    Latte – 4,00

  • NEALKOHOLINĖ PUTOJANTI KOPENHAGOS ARBATA "BLA" (Jazmine, White Tea, Darjeeling) 750 ml
    32,00
    Kokteiliai/ Cocktails :

    Mimosa: 9

    Hugo: 10

    Spritz: 10

    Negroni Spagliato: 10

LunchTime

  • PIRMIEJI PATIEKALAI / PRIMI PIATTI / PASTA
  • MAKARONAI SU BAKLAŽANAIS / PASTA ALLA SICILIANA
    11,00
    aitriosiomis paprikomis ir pomidorų padažu / Pasta served with aubergines, mozzarella, chili peppers and tomato sauce
  • NAMINIAI „TAGLIATELLE“ SU BARAVYKAIS / TAGLIATELLE CON PORCINI
    14
    naminiu trumų padažu, grietinėle ir kietuoju sūriu / Homemade noodles with porcini mushrooms, homemade truffle sauce,  cream and hard cheese
  • MAKARONAI SU VIŠTIENA / PASTA CON POLLO
    13
    špinatais, porais, cukinijomis, kario ir grietinėlės padažu / Pasta with chicken, spinach, leeks, zucchini, curry and cream sauce 
  • MAKARONAI SU ŠONINE / PASTA ALLA CARBONARA
    12
    kiaušinio trynio, grietinėlės ir sūrio padažu / Pasta served with bacon, eggs yolk, cream and cheese sauce
  • MAKARONAI „BOLOGNESE“ / PASTA ALLA BOLOGNESE
    12
     su maltos mėsos padažu / Pasta served with minced meat „Bolognese“ sauce 
  • NAMINIAI „TAGLIATELLE“ SU ANTIENA / TAGLIATELLE DI ANATRA
    14
    bruknėmis ir grietinėlės padažu / Homemade tagliatelle with duck fillet, cowberries and cream sauce
  • MAKARONAI SU JŪRŲ GĖRYBĖMIS / PASTA ALLA SCOGLIO
    15
    česnakais, aitriosiomis paprikomis / Pasta served with seafood cocktail, garlic and chilli peppers
  • NAMINIAI „TAGLIATELLE“ SU KARALIŠKOMIS KREVETĖMIS / PASTA CON GAMBERONI
    15
    gražgarstėmis, vyšniniais pomidoriukais, pesto padažu ir kedrų riešutais / Homemade tagliatelle with king prawns, rucola, cherry tomatoes, pesto sauce and cedar nuts
  • NAMINIAI KOLDŪNAI / RAVIOLI
  • SU RIKOTOS, SŪRIO „STRACCIATELLA“, ŠPINATŲ ĮDARU, BALTOJO VYNO, ŠALAVIJŲ IR PINIJŲ RIEŠUTŲ PADAŽU, „GRANA PADANO“ SŪRIU / RAVIOLI CON RICOTTA
    11
    Ravioli with ricotta, Stracciatella cheese, spinach filling,
    white wine, sage and cedar nuts sauce, GRANA PADANO cheese
  • SU BAKLAŽANŲ, BARAVYKŲ ĮDARU IR KREMINIU TRUMŲ PADAŽU / RAVIOLI CON MELANZANE E FUNGHI PORCINI
    12
    Ravioli with eggplant, boletus mushrooms filling and creamy truffle sauce
  • SU JAUTIENA IR BARAVYKŲ PADAŽU / RAVIOLI CON MANZO
    13
    Ravioli with beef meat filling and boletus sauce
  • ITALIŠKI BULVIŲ VIRTINUKAI SU MAŽAISIAIS ŠPINATAIS, KETURIŲ SŪRIŲ PADAŽU IR PINIJŲ RIEŠUTAIS / GNOCCHI DI SPINACI AI QUATRO FORMAGGI
    12
    Italian potato dumplings with spinach leaves, four cheese sauce and cedar nuts
  • ŽUVIES PATIEKALAI / FISH DISHES
  • GRILIUOTOS TIGRINĖS KREVETĖS / GAMBERONI ALLA GRIGLIA
    19
    su česnakiniu aliejumi ir šviežiomis salotomis /
    Grilled tiger shrimps with garlic oil and fresh lettuce
  • OTO KEPSNYS SU LANGUSTŲ – KREVEČIŲ PADAŽU / FILETTO DI PALTUS
    21
    su virtomis, apkeptomis bulvytėmis, garintais ir apkeptais Romanesco
    brokoliais, špinatais /
    Halibut steak with boiled, fried potatoes, steamed and fried Romanesco
    broccoli, spinach and lanqouste – shrimp sauce
  • TUNO FILE SU GRILIUOTOMIS DARŽOVĖMIS / TUNA STEAK WITH GRILLED VEGETABLES
    23
  • SRIUBOS / SOUPS:

    DIENOS SRIUBA / ZUPPA DEL GIORNO  – 5,00

    JŪRŲ GĖRYBIŲ SRIUBA / ZUPPA DI MARE – 8,00 (Siūlome kiekvieną ketvirtadienį / Every thursday we offer you seafood cocktail soup)

  • MĖSOS PATIEKALAI – MEAT DISHES
  • ANTIENOS KEPSNYS LĖTAI GAMINTAS ŽEMOJE TEMPERATŪROJE / ARROSTO D‘ANATRA
    21
    su žiedinių kopūstų – porų piure, „Romanesco“ brokoliais ir „Porto“ vyno padažu /
    Roast Duck made in the Sous Vide with cauliflower-leek puree,
    Romanesco broccoli and Porto wine sauce
  • JAUTIENOS DIDKEPSNIS / BEEF STEAK
    22
    su virtomis, apkeptomis bulvėmis ir šviežiomis daržovėmis
    Padažai pasirinkimui: raudonojo vyno arba vyno ir žaliųjų pipirų /
    with boiled, fried potatoes and fresh vegetables
    Choice of sauces: red wine or wine and green peppers
  • ĖRIUKO RUMP STEIKAS SU GRILIUOTOMIS DARŽOVĖMIS / LAMB RUMP STEAK WITH GRILLED VEGETABLES
    23
    su pastarnokų piure ir raudono vyno padažu /
    Lamb rump steak with grilled vegetables, parsnip puree and red wine sauce
  • GARNYRAI / SIDE DISHES
  • ŠVIEŽIOS DARŽOVĖS / VERDURE FRESCHE
    5
    Fresh vegetables
  • DARŽOVĖS KEPTOS ANT GROTELIŲ / VERDURE ALLA GRIGLIA
    8
    Cukinijos, paprikos, baklažanai, „Batatų“ bulvytės, kukurūzai, „Portabella“ grybai /
    Grilled vegetables: zucchini, peppers, eggplants, sweet potatoes,
    corn, Portabella mushrooms
  • VIRTOS, APKEPTOS BULVĖS SU ROZMARINAIS / PATATE AL FORNO CON FOGLIE DI ROSMARINO
    4,50
    Boiled and baked potatoes with rosemary

SALOTOS INSALATA / SALAD

  • CEZARIO SALOTOS / INSALATA CEASAR
    • SU VIŠTIENA / WITH CHICKEN FILLET / CON POLLO  – 12,00
    • SU KREVETĖMIS KEPTOMIS ANT GROTELIŲ / WITH GRILLED SHRIMPS / CON GAMBERONI – – 14,50

    Salotos, naminiai traškūs duonos skrebučiai, kietasis sūris, garstyčių ir ančiuvių padažas /
    Fresh salad, homemade crouttons, hard cheese, mustard and anchovies sauce

  • KROSNYJE KEPTŲ BUROKĖLIŲ SALOTOS SU OŽKOS SŪRIU / IN SALATA CON BARBABIETOLE AL FORNO E FORMAGGIO DI CAPRA
    13
    su gražgarstėmis, švž. vyšniniais pomidoriukais, kedro riešutais, alyvuogių ir citrinų padažu /
    Oven-baked beetroot salad with baked goat cheese, Rucola, cherry tomatoes, cedar nuts,
    olive oil and lemon sauce
  • ROMOS SALOTOS / INSALATA ROMANA
    12
    Šviežios daržovės, sūdytos lašišos gabalėliai, krevetės, mocarela „di Bufala“, alyvuogės /
    Fresh vegetables, salted salmon, prawns, mozzarella „di Bufala“, olives
  • ŠVIEŽIOS SALOTOS SU LAŠIŠOS FILE KEPTA ANT GROTELIŲ IR AVOKADAIS / FRESH SALAD WITH GRILLED SALMON FILLET AND AVOCADO
    15
    Špinatai, gražgarstės, ąžuolo salotos, vyšniniai pomidoriukai, agurkai, kepta lašišų file,
    avokadai, pinijų riešutai, trumų – sezamų padažas, stintenės ikrai /
    Spinach, rucola, oak salad, cherry tomatoes, cucumbers, fried salmon fillet, avocados, pine
    nuts, truffle – sesame sauce, capelin caviar
  • SALOTOS SU KREVETĖMIS / INSALATA CON GAMBERONI
    15
    Salotos su jūrų dumbliais, krevetėmis keptomis ant grotelių, agurkais, šviežiais vyšniniais
    pomidorais, saulėje džiovintais pomidoriukais, sojų-citrinų padažu, stintenės ikrais /
    Salad with seaweed, grilled shrimps, cucumbers, fresh cherry tomatoes, sun-dried tomatoes,
    soy-lemon sauce, capelin caviar
  • SALOTOS SU JAUTIENA IR ŠPINATAIS / INSALATA DI MANZO CON SPINACI
    15
    Jautienos filė gabalėliai kepti ant grotelių, šviežių salotų lapeliai, saulėje džiovinti pomidorai,
    švieži pomidorai, cukinijos, švž. morkos, pinijų riešutai, parmezanas, kanapių sėklos,
    balzaminio acto – sojų padažas /
    Grilled beef fillet, spinach, sun – dried tomatoes, fresh tomatoes, zucchini, fresh carrots, cedar
    nuts, Parmezan cheese, balsamic – soy sauce
  • SALOTOS SU ANTIENA LĖTAI RUOŠTA ŽEMOJE TEMPERATŪROJE IR KARAMELIZUOTAIS BUROKĖLIAIS / INSALATA CON FILETTO DI ANATRA
    15,00
    šviežių salotų lapeliai, vyšniniai pomidoriukai, karamelizuoti burokėliai,
    antienos krūtinėlė kepta ant grotelių, kriaušės, balzaminės karamelės padažas /
    Fresh salad leaves, cherry tomatoes, caramelized beets, grilled duck breast,
    pears, balsamic caramel sauce

Picos Pizza

  • MARGARITA / MARGHERITA
    10
    Pomidorų padažas, mocarela / Tomato sauce, mozzarella
  • BUFALOS / BUFALA
    13
    Pomidorų padažas, buivolės pieno sūris „di Bufala“, vyšniniai pomidoriukai,
    gražgarstės, pesto padažas /
    Tomato sauce, mozzarella „di Bufala“, cherry tomatoes, rucola, pesto sauce
  • KUMPIO / PROSCIUTTO
    11
    Pomidorų padažas, mocarela, virtas kumpis, /
    Tomato sauce, mozzarella, cooked ham
  • KUMPIO IR GRYBŲ / PROSCIUTTO E FUNGHI
    12
    Pomidorų padažas, mocarela, virtas kumpis, švieži pievagrybiai /
    Tomato sauce, mozzarella, cooked ham, fresh mushrooms
  • SALIAMIO / SALAMINO
    11
    Pomidorų padažas, mocarela, pikantiškas Milano saliamis /
    Tomato sauce, mozzarella, piquant salami Milano
  • SICILIJOS (AŠTRI) / SICILIANA (SPICY)
    12
    Pomidorų padažas, mocarela, aštrus saliamis, česnakai, aitriosios paprikos /
    Tomato sauce, mozzarella, spicy salami, garlic, chili peppers
  • DIAVOLA (AŠTRI) / DIAVOLA (SPICY)
    12
    Pomidorų padažas, mocarela, aštrus pikantiškas saliamis, Kalabrijos dešra Nduja,
    jalapenai, žaliosios alyvuogės, aliejus /
    Tomato sauce, mozzarella, spicy salami, Calabrian sausage Nduja, jalapeno peppers,
    green olives, oil
  • BOLONIJOS / BOLOGNESE
    12
    Pomidorų padažas, mocarela, malta mėsa, mėlynieji svogūnai, česnakinis aliejus /
    Tomato sauce, mozzarella, minced meat, blue onions, garlic oil
  • SOČIOJI / SUINO
    13
    Pomidorų padažas, mocarela, saliamis, kumpis, šoninė, neaštrūs pipirėliai, gražgarstės /
    Tomato sauce, mozzarella, salami, ham, bacon, peppercorns, rucola
  • VIŠTIENOS SU „BARBEKIU“ PADAŽU / 12,00 PIZZA CON POLLO E SALSA BARBECUE
    12
    Pomidorų padažas, mocarela, vištienos file gabalėliai, pievagrybiai,
    švieži špinatai, kietasis sūris, barbekiu padažas /
    Tomato sauce, mozzarella, chicken fillet, champignons, fresh spinach,
    hard cheese, BBQ sauce
  • PICŲ KEPĖJŲ / PIZZA DEL PIZZAIOLO
    12
    Pomidorų padažas, mocarela, kumpis, švieži pievagrybiai, baklažanai,
    pomidorai, marinuotos paprikos, svogūnai, raudonėliai /
    Tomato sauce, mozzarella, ham, fresh mushrooms, aubergines, fresh
    tomatoes, pickled peppers, onions, oregano
  • KETURIŲ SŪRIŲ / QUATRO FORMAGGI
    13
    Keturių rūšių sūriai: mocarela, kietasis sūris, riešutų ir
    grybų skonio sūris „Taleggio“, pelėsinis sūris „Dorblue“ /
    Four types of cheeses: mozzarella, hard cheese, nuts and
    mushrooms flavor cheese „Taleggio“, „Dourblue“
  • PARMOS / PARMA
    13
    Pomidorų padažas, mocarela, Parmos kumpis /
    Tomato sauce, mozzarella, Parma ham
  • LAŠIŠŲ / SALMONE
    14
    Pomidorų padažas, mocarela, sūdytų lašišų gabalėliai, švieži vyšniniai pomidoriukai,
    kepti baklažanai / Tomato sauce, mozzarella, salted salmon, fresh tomatoes, aubergines

SALDIEJI PATIEKALAI DESSERTS

  • KLASIKINIS ITALIŠKAS DESERTAS „TIRAMISU“ / TIRAMISU
    6.5
    su „Mascarpone“ sūriu / Classical Italian dessert Tiramisu with „Mascarpone“ cheese
  • ITALIŠKAS GRIETINĖLĖS DESERTAS „PANNA COTTA“ / PANNA COTTA
    6,50
    su miško uogų antpilu /
    Italian cream dessert „PANNA COTTA“ with forest berries dressing
  • ŠOKOLADINIS SUFLE / SOUFFLE AL CIOCCOLATO
    7,50
    su ledais, migdoliniu florentinu bei vyšnių padažu /
    Chocolate soufle with ice cream, almond florentino and cherry sauce
  • NAMINIAI „VALENTINO“ LEDAI / GELATO
    5,50
    Pasirinkite 3 skonius: braškių, miško uogų, citrinų šerbeto, plombyro,
    šokolado, plombyro su šokolado gabalėliais („Stracciatella“) /
    Homemade „VALENTINO“ ice cream. Choose 3 flavors: strawberry, forest berry,
    lemon sherbet, cream flavor, chocolate, cream flavor with chocolate pieces (Stracciatella)
  • PIENO KOKTEILIS SU NAMINIAIS „VALENTINO“ LEDAIS / FRAPPE CON „VALENTINO“ GELATO
    5,50
    Milkshake with homemade „VALENTINO“ ice cream
    Pasirinkite skonį: braškių, miško uogų, bananų, šokolado, plombyro, „Stracciatella“
    Choose flavors: strawberry, forest berries, banana, chocolate, cream flavor
    with chocolate pieces „Stracciatella“

UŽKANDŽIAI COLD DISHES

  • SU KRABŲ MĖSA, AVOKADAIS, PAŠOT KIAUŠINIAIS, MASAGO IKRAIS IR ŽALIUOJU, CITRININIU OLANDIŠKU PADAŽU / TOAST FOCACCIA WITH CRAB MEAT, AVOCADO, POACHED EGG, MASAGO CAVIAR AND GREEN, LEMON HOLLANDAISE SOUCE
    17
  • YPATINGAS ST. VALENTINO BURGERIS SU BRANDINTOS, MARMURINĖS (WAGYU) JAUTIENOS MALTINUKU, ŠVŽ. DARŽOVĖMIS, BARBEKIU PADAŽU IR SALDŽIOMIS, GRUZDINTOMIS BULVYTĖMIS BATATA / SPECIAL ST. VALENTINO WAGYU BEEF BURGER WITH FRESH VEGETABLES, BBQ SAUCE AND SWEET FRENCH FRIES BATATA
    15
  • YPATINGAS VEGETARIŠKAS ST. VALENTINO BURGERIS SU „BEYOND MEAT“ MALTINUKU, ŠVŽ. DARŽOVĖMIS, BARBEKIU PADAŽU IR SALDŽIOMIS, GRUZDINTOMIS BULVYTĖMIS BATATA SPECIAL ST. VALENTINO VEGETARIAN „BEYOND MEAT“ BURGER WITH FRESH VEGETABLES, BBQ SAUCE AND SWEET FRENCH FRIES BATATA
    12
  • ANT GROTELIŲ KEPTOS TRAŠKIOS, ŽALIOSIOS DARŽOVĖS SU ŽIRNELIŲ KREMU KEPTI BROKOLIAI, ŠPARAGAI, ŽIRNIŲ ANKŠTYS, CUKINIJOS, ŽIRNELIŲ KREMAS, BALZAMINIO ACTO IR ALIEJAUS PADAŽAS / FRIED BROCCOLI, ASPARAGUS, PEA PODS, ZUCCHINI, GREEN PEAS CREAM AND BALSAMIC, OLIVE OIL SAUCE
    14
  • ITALIŠKI SKREBUČIAI / BRUSCHETTE
    • su keptais vyšniniais pomidoriukais, česnakais ir pesto padažu /   –   7,00
    with roasted cherry tomatoes, garlic and pesto sauce

    • su keptais vyšniniais pomidoriukais, mocarela „di Bufala“, česnakais ir pesto padažu /   –  8,00
    with roasted cherry tomatoes, mozzarella „di Bufala“, garlic and pesto sauce

  • MOCARELA SU ŠVIEŽIAIS POMIDORAIS / CAPRESE DI BUFALA
    11
    Mozzarella „di Bufala“, fresh tomatoes
  • „BURATA” – ŠVIEŽIAS ITALIŠKAS GRIETINĖLĖS IR MOCARELOS SŪRIS
    13
    su saulėje džiovintais „Perino“ pomidoriukais, gražgarstėmis, ypač tyru alyvuogių
    aliejumi, trumų aliejaus šlakeliu ir šilta brusketos duonele /
    Italian fresh cream and mozzarella cheese „Burrata“ with sun-dried „Perino“
    tomatoes, rucola, olive oil with drop of truffles oil and warm bruschetta toasts
  • JAUTIENOS KARPAČAS / CARPACCIO
    15
    Jautienos išpjova su gražgrastėmis, kedrų riešutais, kietuoju sūriu, trumų pesto /
    Beef carpaccio, rucola, cedar nuts, hard cheese, truffle pesto