Naujienos


 
 

                                                 ŠVENTINĖS NAUJIENOS

 

                                                                                                             

Kaina / Price €

   

"Bruschetta"- skrebutis su šviežiais, keptais artišokais, ypač tyru alyvuogių aliejumi ir parmezanu/ "Bruschetta"- toast with fresh, fried artichokes, with especially pure olive oil and parmesan

 
7 ,00 €   

Salotos su karamelizuotu ožkos sūriu, šviežiais salotų lapeliais, avokadais, avietėmis, šilauogėmis, medaus- figų padažu/ Salad with caramelized goat cheese. fresh lettuce leaves, avocados, raspberries, bilberries, honey- fig sauce

    
11,00 €         
Avokadų ir sūdytos lašišos tartaras su jūros dumbliais, krevetėmis ir mangų padažu/ Avocado and salted salmon tartar with seaweed, shrimp and mango sauce

 

12,00 €

    

 Mūsų gaminti naminiai ravioliai įdaryti jautienos ir špinatų įdaru su "Pomodoro" padažu/ Our home- made ravioli stuffed with beef and spinach filling with homemade Pomodoro sauce

11,00 €


Aštuonkojų, krevečių , daržovių troškinys su lengvai aštriu pomidorų padažu ir " Bruschetta"/ Octopus, shrimp, vegetable stew with lightly spicy tomato sauce and "Bruschetta"

 

13,00 €

 Dorada su toškintomis bulvytėmis, alyvuogėmis, vyšniniais pomidoriukais, "čili" pipiriukaisBaked dorada with boiled, roasted potatoes, olives, cherry tomatoes, "chili" peppers  

 

16,00 €
"Casata Siciliana"- itališkas varškės desertas su apelsinų žievelių cukatais, abrikosais, migdolų riešutais ir šokoladu/ "Casata Siciliana"- italian curd dessert with orange succades, apricots, almonds and chocolate

          
6,50