Naujienos


 
 

                                                 ŠEFAS rekomenduoja

 

                                                                                                             

Kaina / Price €

   

Sūrio skrebutis su naminiu burokėlių pesto padažu, avokadais, keptais avinžirniais ir parmezano sūriu  

 
          10,00 €   

Šviežių marinuotų geltonųjų burokėlių ravioliai su rikotos, prieskoninių žolelių, kedrinių pinijų įdaru, sūrio ir sezamų sėklų traškučiais, rukola, burokėlių lapeliais

    

 10,00 €      

Šiltas aštuonkojų užkandis su keptomis bulvėmis, vyšniniais pomidoriukais, salierais, kaparėliais, mėlynaisiais svogūnais ir česnakais

 

  12,00 €

    

Ravioliai su antienos, keptų obuolių, sūrio įdaru, aplesinų, medaus, imbierų padažu, sezamų sėklomis ir juodaisiais balzaminio acto perlais

  12,00 €


Rizotas su geltonaisiais burokėliais, lengvu balto vyno- čiobrelių padažu, ant grotelių keptu ožkos sūriu ir juodaisiai balzaminio acto perlais  

  10,00 €

  

Kepta avienos nugarinė su kauliuku ruošta žemoje temperatūroje su karamelizuotais burokėliais ir obuolių, avičių- bruknių padažu  
  

 

  17,00 €
Desertas ,, Banoffee"- trupinti sausainiai su karamele, bananais, maskarponės- grietinėlės kremu, laimų- citrinų žievelėmis ir šilauogėmis 

       5,50€