Antrieji patiekalai


ANTRIEJI PATIEKALAI
ŽUVIES PATIEKALAI / FISH DISHES
 
 
LAŠIŠOS FILE VIRTA ŽEMOJE TEMPERATŪROJE SU ŠVIEŽIŲ KRAPŲ PADAŽU /
SALMON FILLET BOILED IN LOW TEMPERATURE WITH FRESH DILL SAUCE
stambaus kuskuso kruopomis su daržovėmis (salierai, morkos, cukinijos),
lengvu sultinio padažu ir lengvai marinuotais šviežiais burokėliais /
couscous girts with vegetables (celery, carrots, zucchini),
light broth sauce and lightly pickled fresh beets
16,00

OTO KEPSNYS / PALTUS DEL NOSTROMO
su cukinijų, krevečių, baravykų padažu ir kuskuso kruopomis /
Halibut fish with boletus, zucchini and couscous grains
17,00

KARALIŠKA DORADA / ORATA ALLA GRIGLIA
kepta ant grotelių su keptais baklažanais ir cukinijomis pomidorų padaže /
Grilled royal dorado fish with baked aubergine and zucchini in tomatoes sauce
16,00

RAUDONOJO TUNO KEPSNYS / TONNO ALLA GRIGLIA
Grilled red tuna fish fillet

19,00

  

  



ANTRIEJI PATIEKALAI
MĖSOS PATIEKALAI / MEAT DISHES

VIŠTIENOS KEPSNYS / FILLETI DI POLLO
su  balto vyno padažu, šparagais, virtomis apkeptomis bulvėmis su rozmarinu /
chicken fillet with wine sauce, asparagus, oven baked potatoes
13,00

 
VERŠIENA ILGAI TROŠKINTA VYNE / BRASATO LUNGO DI VITELLO AL VINO
su ypatinguoju ruduoju vyno padažu ir keptomis prancūziškomis bulvytėmis

18,00  

ĖRIUKO KEPSNYS ANT GROTELIŲ / FILETTO DI AGNELLO
keptas ant grotelių su salotų lapais, mėlynaisiais svogūnais ir vyšniniais pomidoriukais /      
Lamb roast with lettuce, onions, and cherry tomatoes
18,00

JAUTIENOS KEPSNYS / FILETTO DI MANZO
su raudonojo vyno padažu / Beef fillet with red wine sauce
su vyno ir žaliųjų pipirų padažu / with green peppers and wine sauce
su “Gorgonzola“ sūrio padažu / with „Gorgonzola“ cheese and cream sauce
19,00
 
ANTIENOS KRŪTINĖLĖ SU "PORTO" VYNO PADAŽU /
PETTO D"ANTARA CON VINO "PORTO"
mangų čatnių, bulvytėmis /
Duck breast with "Port" wine sauce,mango chutney, potatoes
18,00